SCiEB Vastgoed, staat voor Slim Circulair Investeren Exploiteren Bouwen De totale woon- en huisvestingslasten managen voor eigenaren en gebruikers.

SCiEB, staat voor Slim Circulair Investeren Exploiteren Bouwen De totale woon- en huisvestingslasten managen voor eigenaren en gebruikers.

Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Hans Siebes (1961) en in september 2016 gestart met SCiEB Vastgoed. Een jong bedrijf met ruime ervaring dat vastgoed ontwikkelt zoals het hoort: creatief, doortastend en met passie. Mijn veelzijdige werkervaring die ik heb opgedaan binnen diverse management- en directiefuncties in ontwikkelend en bouwend Nederland, vormen de basis voor mijn visie op een duurzame en toekomstbestendig huisvesting. Een optimale woon-, leer- en werkomgeving creëren voor mensen.

Mijn uitdaging ligt bij het realiseren en/of transformeren van ruimten met als uitgangspunt de totale woon- en huisvestingslasten in balans te brengen met de verwachting van de klant, huidige of toekomstige eigenaar en gebruiker.

SCiEB Vastgoed gelooft in een intensieve, persoonlijke samenwerking om de optimale oplossing voor het project te bereiken door inzet van haar expertise, soms gecombineerd met de kennis en kunde van strategische partners.

Projecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Projecten

Hieronder een overzicht van onze projecten.

Bekijk alle projecten